VHP2: nieuwe leden nu gelijk recht op juridische bijstand

donderdag 16 april 2020

VHP2 gevestigd in Eindhoven is een vakbond voor professionals en van oudsher gericht op de high tech. VHP2 is een constructieve en stevige vakbond voor leden bij bedrijven als Philips, Signify, ASML en NXP.

Casper Vaandrager directeur VHP2: ‘Normaal gesproken kan je een brandend huis niet verzekeren maar in deze uitzonderlijke tijd willen wij ook voor nieuwe leden juridische bijstand direct openstellen zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn’.

In heel veel bedrijven vindt momenteel corona-overleg plaats met de VHP2 over eventuele aanpassing van arbeidsvoorwaarden: Het gaat daarbij om bijvoorbeeld het opnemen vakantiedagen, de invoering/afschaffing van ploegendiensten, het uitstellen van individuele verhogingen en/of bonus etc.  

De VHP2 behartigt al sinds 1949 de belangen van hightech-professionals en wij willen juist nu het verschil maken door meer dan ooit voor de belangen van de professional op te komen. Dit hebben wij al bewezen met constructieve en waar nodig stevige interventies bij bijvoorbeeld Signify en Fokker waar we corona-maatregelen hebben kunnen voorkomen of verzachten.

Casper Vaandrager: ‘lidmaatschap van een vakbond is dus zeker nu geen overbodige luxe daarom hebben wij speciaal voor professionals in de high tech die nog geen lid zijn onze voorwaarden tijdelijk aangepast.’ Voor elk nieuw lid dat zich voor 15 mei a.s. aanmeldt doen wij geen beroep op de wachttijd van 6 maanden en helpen werknemers gelijk.

wacht niet langer, word lid

 

vorige  terug naar overzicht