Oproep: kabinet toon menselijk gezicht aan mensen met uitkering en arbeidsbeperking

maandag 20 april 2020

Het is belangrijk dat er aandacht is voor werknemers die dreigen ontslagen te worden. Van belang is om juist ook op te komen voor de mensen die voor de crisis al in meer of mindere mate een afstand hadden tot de arbeidsmarkt.

 

VCP heeft mede namens VHP2 de oproep gedaan om juist ook in deze tijd de mensen die al aan de kant staan waar mogelijk te ondersteunen. Uitgebreider is onder de link terug te lezen hoe VCP namens VHP2 de aandacht vraagt voor deze doelgroep. Brief van VCP (Hier is VHP2 bij aan gesloten) en andere vakcentrales aan de minister en staatssecretaris van Sociale zaken en werkgelegenheid

In de bijlage praktijkvoorbeelden waar uitkeringsgerechtigden tegen aanlopen staan enkele voorbeelden (niet meer dan een kleine impressie van de vele voorbeelden) waar uitkeringsgerechtigden juist in deze tijd tegen aanlopen.

VHP2 vindt het van het grootst belang dat juist in deze zware tijden we de uitkeringsgerechtigden en mensen met een arbeidsbeperking waar mogelijk een extra steun in de rug geven!

Bent u lid en mocht u n.a.v. dit bericht met ons uw situatie willen bespreken neem dan gerust contact op door ons te bellen op 040 211 62 22 of te mailen info@vhp2.nl Nog geen lid? Als u zich voor 15 mei aanmeldt heeft u gelijk recht op juridische bijstand .

 

 

vorige  terug naar overzicht