Downloaden contributieverklaring

Het is weer bijna zover. Velen van jullie kunnen vanaf oktober jullie contributieverklaring, voor fiscaal voordeel, indienen bij jullie werkgever.

Het volledige bedrag staat pas op de verklaring als de contributie over heel 2018 is betaald. Betaal jij je contributie per maand dan adviseren we je om het om te zetten naar kwartaalbetaling. Dan weet je zeker dat je jouw contributieverklaring begin oktober al kan downloaden. Je kan het om laten zetten door een e-mail te sturen naar info@vhp2.nl. Dit is mogelijk tot en met donderdag 30 september!

Jaarbetalers kunnen hun contributieverklaring al downloaden als ze de contributie hebben betaald.

Kwartaalbetalers kunnen hun contributieverklaring in de eerste of tweede week van oktober downloaden, mits de contributie is voldaan.

Maandbetalers kunnen hun contributieverklaring in de eerste of tweede week van december downloaden, mits de contributie is voldaan.

De contributieverklaring is alleen te downloaden via https://mijnvhp2.rfxweb.nl/Account/Login. Jouw gebruikersnaam is altijd jouw e-mailadres. Ben je je wachtwoord vergeten dan kan je bij het inloggen een nieuwe opvragen. Hiermee kan je je eigen wachtwoord aanmaken.

 

vorige  terug naar overzicht