Bijeenkomst Women@vhp2 woensdag 19 september 2018

maandag 23 juli 2018

Spreker en Auteur Nico Neele: "Hoe wil je het hebben?"

Bij deze nodig ik je van harte uit bij onze volgende bijeenkomst van Women@vhp2 op woensdag 19 september in Eindhoven. Het onderwerp zal onder meer gaan over de positie van 'de vrouw' in de arbeidsmarkt. Denk je nu: "nou, daar gaan we weer. Dat is weer zo'n onderwerp dat al vaak door de mangel is gehaald", dan ga ik je verrassen. Als spreker omtrent dit onderwerp heb ik namelijk trainer, spreker en auteur Nico Neele bereid gevonden de bijeenkomst te leiden. Een man, andere invalshoek en met de nodige inbreng.

Nico heeft een ruime ervaring in het geven van trainingen in onder meer de topsport en gebruikt deze nu in het begeleiden van (top)werknemers en ondernemers in het uitvoeren van hun belangrijke
en verantwoordelijke positie. Zowel mannen áls vrouwen. Ik heb laatstelijk zelf persoonlijk een sessie met Nico bijgewoond, hetgeen mij inzichten heeft gegeven die ik heel graag met jullie wil delen. Hoe kijkt een professional zoals Nico nou aan tegen de vrouw in het bedrijfsleven? Ziet hij een glazen plafond? Wat heeft zijn ervaring hem geleerd en laten zien als het om vrouwen in de 'hogere gelederen' gaat? Het zal je verbazen en misschien ook wel een beetje shockeren als je hoort wat Nico zoal met 'topdames' heeft meegemaakt. Ontzettend leuk en inspirerend is het vergelijk dat Nico kan maken met situaties in de (top)sport. Kortom, een andere invalshoek en een nieuwe kijk! Absoluut een aanrader om aan te schuiven bij deze bijeenkomst. Ben je benieuwd naar Nico? Kijk dan even op: http://www.niconeele.nl/. De twee boeken die hij geschreven heeft vind je op: http://www.niconeele.nl/bestellen_ingesprek.php.

Mij wordt vaak gevraagd om een agenda. Logisch. Die ga ik jullie nu echter niet geven. Nico werkt namelijk sterk vanuit zijn intuïtie en weet een bijeenkomst als geen ander vorm en inhoud te geven. In de praktijk geldt, dat desgewenst eenieder in de groep afzonderlijke en persoonlijke aandacht krijgt. Met als doel vanuit een ontspannen houding en een open filosofie (met hier en daar de sport als metafoor) over het onderwerp te spreken en discussiëren.

Wanneer en waar

- 19 september 2018
- 17.30 tot 20.30 uur
- Ruusbroeclaan 21 Eindhoven

Belangstelling voor women@vhp2: Meld je aan op: info@vhp2.nl of stuur me even een rechtstreeks bericht op therese.beurskens@vhp2.nl.

 

vorige  terug naar overzicht